قرار گرفتن درمعرض سطوح بالای کافئین از نوشیدنیهایی مانند چای در دوران بارداری ممکن است خطر عوارضی مانند سقط جنین و وزن کم هنگام تولد نوزاد را افزایش دهد.
دادههای مرتبط با خطرها مصرف کافئین در دوران بارداری مختلط است و هنوز مشخص نیست که دقیقاً چه مقداری از آن بیخطر است. بیشتر پژوهشها نشان میدهند که اگر میزان مصرف روزانه کافئین را در حد کمتر از ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیگرم حفظ کنید، خطر عوارض نسبتاً کم است. بااینحال، کالج پزشکی زنان آمریکا توصیه میکند که بیش از ۲۰۰ میلیگرم در روز مصرف نشود.
میزان کل کافئین چای میتواند متفاوت باشد اما معمولاً بین ۲۰ تا ۶۰ میلیگرم در هر فنجان (۲۴۰ میلیلیتر) است. بنابراین، برای احتیاط بهتر است که بیش از سه فنجان (۷۱۰ میلیلیتر) در روز چای ننوشید .
برخی افراد ترجیح میدهند که برای پرهیز از مواجهه با کافئین حین بارداری از چایهای گیاهی فاقد کافئین مصرف کنند. اگرچه تمام چایهای گیاهی برای دوران بارداری ایمن نیستند. برای مثال، چایهای گیاهی حاوی شیرین بیان ممکن است موجب زایمان زودرس شوند و باید از مصرف آنها پرهیز کرد.