در ابتدا باید از ظروف مناسب دم کردن چای استفاده کرد،پس تا حد امکان از فلاسک و ظروف فلزی نظیر الومینیوم ،مس و برنجی خودداری کنید زیرا به سبب تولید واکنش شیمیایی در مزه و عطر چای اثر می گذارد و برای سلامتی نیز مفید نیست.
بهترین ظروف برای دم کردن چای در ابتدا ظروف چینی و در مراحل بعدی ظروف لعابدار و شیشه ای می باشد.
شاید بسیاری از شما چای خود را به روش نادرستی دم کرده و بدین ترتیب از عطر وطعم صددرصدی چای خود نمی توانید لذت کافی را ببرید،در اینجا با من همراه باشید تا نکاتی در ظاهر بی اهمیت اما کلیدی را به شما آموزش دهم:
هیچوقت آب گرم در سماورو نریزید!
حتما برایتان پیش آمده که عجله داشته اید و برای جوشیدن سریع تر، آب گرم داخل سماور خود ریخته اید و حتما بعد از آن لکه های چربی را هم در فنجان خود مشاهده کرده اید.ریختن آب گرم علاوه بر کاهش کیفیت و مزه به رنگ چای نیز لطمه می زند، پس حتما از آب جوش 100درجه استفاده کنید.
هنگام ریختن آب جوش در قوری اجازه بدهید آب از قل زدن بیوفتد،زیرا باعث سوخته شدن چای می شود و به مزه ی خالص و فوق العاده چای آسیب می زند.
در صورتی که پیش از ریختن چای در قوری یا کتری آن را کمی زیر شیر آب گرم بگیرید تا جداره و محفظه آن اندکی گرم شود، چای بهتر و زودتر دم میآید. بهتراست از توری در قوری استفاده نکنید،با وجود توری چای نمی تواند کامل باز شود و عطر و طعم خوبی نمی دهد.