5 فوایدچای برای سلامتی ، به پنجمین مورد:
به گفته پرسنل تحقیقات، مصرف یک تا چهار فنجان چای سیاه یا سبز در روز با کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون مرتبط است. تحقیقات بیشتری باید در مورد سایر مزایای بالقوه انجام شود. یک مطالعه کوچک نشان داد که کاتچین و کافئین موجود در چای سبز ممکن است به افرادی که رژیم می گیرند، متابولیسم کمی را افزایش دهد که می تواند به سوزاندن چند ده کالری اضافی در روز منجر شود، همچنین EGCG، آن آنتی اکسیدان چای سبز، تعداد سلول های تقویت کننده ایمنی مهم (به نام سلول های T تنظیمی) را افزایش می دهد – اما فقط در یک مطالعه حیوانی .
اکثریت قریب به اتفاق تحقیقات انجام شده مشاهدهای بوده است، به این معنی که دانشمندان نمیتوانند بدانند که آیا تقویتهای پزشکی مشاهده شده در نوشیدنیهای چای قطعاً نتیجه آن عادت است یا عامل دیگری که این افراد را سالمتر میکند. و بسیاری از مطالعاتی که به بررسی ترکیبات خاص در چای پرداخته اند، در آزمایشگاه ها یا روی حیوانات انجام شده است، نه روی افراد. دانشیار دپارتمان علوم تغذیه و ورزش در دانشکده علوم بیولوژیکی و سلامت جمعیت در دانشگاه ایالتی اورگان توضیح میدهد:(( این مواد شیمیایی بهعنوان آنتیاکسیدان در یک لوله آزمایش عمل میکنند، اما ممکن است این کار را در بدن شما انجام ندهند .))