فرآیند تولید چای سیلان

فرآیند تولید چای سیلان

مناطق کشت چای سیلان عبارتند از : Kandy، Uva، Uda Pussellawa، Dimbulla ، Sabaragamuwa و Ruhuna است .

ارتفاعات مختلف ، شرایط آب و هوایی ، اسیدیته و رطوبت خاک تاثیر مستقیمی بر طعم و رنگ چای دارد .

چای‌ها با دقت بسیار با دست برداشت می‌شوند تا فقط دو برگ و جوانه‌های ممتاز را در زمان مناسب بچینند و بدین ترتیب اطمینان حاصل شود که غلظت‌های مناسب عناصر و آنزیم‌های طبیعی دست نخورده هستند. مدت کوتاهی پس از چیدن چای، آن را برای فرآوری به کارخانه می برند. یک روش پیچیده که شامل فداکاری و تجربه بسیار است. پس از آن چای در ظروف دربسته بسته بندی می شود تا طراوت، عطرو طعم را حفظ کند .  از آنجایی که چای تازه به عنوان غنی از آنتی اکسیدان های سلامت شناخته شده است، انجام کل فرآیند در کوتاه ترین زمان ممکن در اولویت قرار دارد .

به احتمال زیاد براتون اتفاق افتاده که یک بسته چای 500 گرمی خریدید و پس از دم کردن اصلا از رنگ و طعمش خوشتون نیومده ولی مجبور بودید حداقل تا اتمام بسته از همین چای استفاده کنید و  برای خرید بسته بعدی چای همچنان مشکل پابرجاست چون از چگونگی شناسایی چای مرغوب و مطابق ذائقه تان اطلاعی ندارید.

فارغ از اینکه شما چقدر چای را می‌شناسید باید حق انتخاب داشته باشید و با انواع مختلف چای (کله مورچه، باروتی، شکسته، قلم و چای سبز) و کشورهای تولیدکننده چای (سیلان ، هند ، ایران ، چین) آشنا شوید.

تلاش کرده ایم قسمتی تخصصی برای خرید حداقلی چای با کمترین وزن ممکن آماده کنیم. که انواع چای ریز و درشت با زمان طبخ، طعم، رنگ و گسی متفاوت را شامل شود تا بتوانیم ذائقه ها و سلیقه های متنوع رو پوشش دهیم .

مزایای خرید از چای بازِ آی گراش

☕به جای خرید یک نوع چای به مقدار بسته بندی های متداول ، می‌توانید 5 بسته 100گرمی از مرغوب ترین چای های موجود در بازار
و کاملا خالص خریداری کنید و هر کدام به ذائقه‌تان خوشایند بود سفارش بیشتری بدهید .
☕ خودتان با ترکیب چند نوع چای مزه دلخواهتان را پیدا کنید . (ترکیبی)
☕انواع و اقسام چای مانند : سبز، سبز گل یاس، ترش و سفید به سبد خریدتان اضافه کنید . (تنوع)
☕بدست آوردن اطلاعات گهر بار در حوزه چای . ( تخصص)
☕خرید به ذائقه‌ی استان های مختلف و در کشور عزیزمان ( سایز و نوع چای)
یک بار امتحانش می‌ارزه، خودتو برای همیشه از انتخاب بد راحت کن!
جداکردن-چای

علاوه بر این، کل فرآیند چای با استفاده از یک فرآیند کنترل کیفیت دقیق، در کارخانه‌های خودکار مدرن و تحت نظارت یک تیم آگاه از متخصصان انجام می‌شود. نتیجه نهایی یک چای با کیفیت بالا است که متخصصان درسراسر جهان آن را به عنوان بهترین چای تحسین کرده اند .

فرایند-تولید-چای تصویر
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *