فرآیند تولید چای سیلان

فرآیند تولید چای سیلان

مناطق کشت چای سیلان عبارتند از : Kandy، Uva، Uda Pussellawa، Dimbulla ، Sabaragamuwa و Ruhuna است .

ارتفاعات مختلف ، شرایط آب و هوایی ، اسیدیته و رطوبت خاک تاثیر مستقیمی بر طعم و رنگ چای دارد .

چای‌ها با دقت بسیار با دست برداشت می‌شوند تا فقط دو برگ و جوانه‌های ممتاز را در زمان مناسب بچینند و بدین ترتیب اطمینان حاصل شود که غلظت‌های مناسب عناصر و آنزیم‌های طبیعی دست نخورده هستند. مدت کوتاهی پس از چیدن چای، آن را برای فرآوری به کارخانه می برند. یک روش پیچیده که شامل فداکاری و تجربه بسیار است. پس از آن چای در ظروف دربسته بسته بندی می شود تا طراوت، عطرو طعم را حفظ کند .  از آنجایی که چای تازه به عنوان غنی از آنتی اکسیدان های سلامت شناخته شده است، انجام کل فرآیند در کوتاه ترین زمان ممکن در اولویت قرار دارد .

جداکردن-چای

علاوه بر این، کل فرآیند چای با استفاده از یک فرآیند کنترل کیفیت دقیق، در کارخانه‌های خودکار مدرن و تحت نظارت یک تیم آگاه از متخصصان انجام می‌شود. نتیجه نهایی یک چای با کیفیت بالا است که متخصصان درسراسر جهان آن را به عنوان بهترین چای تحسین کرده اند .

فرایند-تولید-چای تصویر
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *