چایها با دقت بسیار با دست برداشت میشوند تا فقط دو برگ و جوانههای ممتاز را در زمان مناسب بچینند و بدین ترتیب اطمینان حاصل شود که غلظتهای مناسب عناصر و آنزیمهای طبیعی دست نخورده هستند. مدت کوتاهی پس از چیدن چای، آن را برای فرآوری به کارخانه می برند. یک روش پیچیده که شامل فداکاری و تجربه بسیار است. پس از آن چای در ظروف دربسته بسته بندی می شود تا طراوت، عطرو طعم را حفظ کند . از آنجایی که چای تازه به عنوان غنی از آنتی اکسیدان های سلامت شناخته شده است، انجام کل فرآیند در کوتاه ترین زمان ممکن در اولویت قرار دارد .