دستور پخت کیک شکلاتی خیس

دستور پخت کیک شکلاتی خیس

کیک و چای ترکیبی جدا ناپذیر هستند هر کجا کیکی پخته شود حتما در کنار آن چای نیز سرو می‌شود . در این مقاله از سایت آی گراش با دستور پخت کیک شکلاتی خیس خوشمزه آشنا می‌شوید . همچنین می‌توانید برای خواندن مقاله های بیشتر و خرید اینترنتی انواع چای و دمنوش به سایت آی گراش مراجعه کنید .

مواد لازم کیک شکلاتی خیس

مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی

شکر        :1پیمانه

شیر         :1پیمانه

روغن مایع :2/1 پیمانه

تخم مرغ   :3عدد

وانیل        :4/1قاشق چایخوری

بیکینگ پور :2قاشق مرباخوری

پودر کاکائو :3قاشق غذاخوری

مواد لازم کیک شکلاتی

پودر کاکائو : 2قاشق غذاخوری

روغن        :2/1استکان

شیر         : 1لیوان

شکر        : 2/1لیوان      

مواد لازم خامه شکلاتی

خامه صبحانه  :  1بسته

شکلات تلخ    :  100گرم

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

دستور پخت

* ابتدا فر را روشن کنید تا به دمای 180درجه برسد .سپس در این حین آرد بیکینگ پودر و پودر کاکائو را 3بار الک کنید .

* تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر آنقدر میزنیم تا کشدار و حجیم شود .

*روغن و شیر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

*در نهایت مخلوط آرد را به تخم مرغ ها اضافه می‌کنیم و به خوبی آن ها را ترکیب کرده تا یکدست شوند .

*در این مرحله کار ما با مایع کیک تمام شده و آن را در قالب مورد نظر ریخته و درون فر می‌گذاریم .

*در حالی کیک ما میپزد به سراغ سس شکلاتی می‌رویم : پودر کاکائو ، روغن ، شیر و شکر را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا زمانی که شیر به نقطه‌ی جوش برسد ، سس ما حاضر است .

*کیک را از فر در می‌ آوریم و سس شکلاتی را روی کیکی که به روش دلخواه برش دادیم میریزیم .

*برای تهیه‌ی خامه‌ی شکلاتی خامه را روی حرارت قرار میدهیم تا گرم و یکدست شود ، سپس شکلات را اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم .

*در نهایت به کیک خوشمزه شکلاتی خود اضافه می‌کنیمو به روش دلخواه آن را تزئین می‌کنیم .

و اما چند نکته که برای پخت هر کیکی لازم است بدانید

  • هنگام هم زدن مواد آن را به یک جهت هم بزنید تا پف آن نخوابد .
  • کف قالب را چرب کرده یا کمی آرد بپاشید تا مواد به آن نچسبد .
  • وقتی کیک را درون قالب ریختید سعی کنید حباب های داخل مایع را بگیرید .
  • پس از اینکه کیک درون فر به خوبی پخته شد تا 10 دقیقه آن در نیاورید تا پف آن نخوابد .
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *