چای ماسالا از چه چیزی ساخته شده است؟
چای ماسالا یا چای سیاه از ادویه ترشی جات ،شکر و شیر درست میشود ،ادویه های مختلفی چون :میخک، دارچین، هل، جوز هندی، فلفل سیاه و زنجبیل استفاده میشود.
چه تفاوتی بین چای و ماسالا وجود دارد؟
چای یک اصطلاح عمومی و مشخص از برگ سیاه گیاه کاملیا است در حالی که چای ماسالا به معنای چای تند است (ماسالا به معنای ادویه و چای به معنای چای است).
آیا میتوانم هر روز چای ماسالا بنوشم؟
بله،بسیاری از هندی ها هر روز در طول سال چای ماسالا مینوشند. اما بستگی به محل زندگی و بدن شما دارد . اگر در هوای گرم و مرطوب زندگی میکنید، ادویه های گرم کننده مانند میخک و فلفل سیاه را کاهش دهید و مقدار هل سبز را افزایش دهید. به صورت کلی مصرف خود را به 2تا3 فنجان در روز محدود کنید .
چرا چای ماسالای من آبکی (رقیق) شده ؟
آب زیاد یا شیر کم مصرف کردهاید . نسبت مناسب آب به شیر برای ساختن یک چای خوب بسیار نیاز است. برای بهترین نتیجه بسته به نوع شیر نسبت های 1:1 تا 3:1، شیر گاو پر چرب هموژنیزه پرچرب و خام با نسبت 3:1 و شیر گاو کم چرب غیر هموژن(پاستوریزه) با نسبت 1:1 کار میکند. با این حال چند بار آزمایش کنید تا به آنچه برای شما خوب است برسید .
چرا چای من تلخ است؟
استفاده بیش از حد از برگ یا پودر چای، چای شما را تلخ میکند . مقدار چای برای استفاده مجدد به مارک چای یا نوع شیری که استفاده میکنید بستگی دارد. دفعه بعد سعی کنید مقدار چای را کم کنید یا شیر بیشتری اضافه کنید و مدتی بجوشانید تا تلخی آن کم شود .
چرا چای ماسالای من دلمه شده ؟
در بیشتر دستورالعمل های این چای از زنجبیل استفاده میکنند، اگر از زنجبیل تازه استفاده میکنید ، همیشه ابتدا آن را همراه با چای سیاه بجوشانید تا جوشانده به نقطهی جوش برسد . فقط بعد از آن شیر را اضافه کنید. اضافه کردن شیر قبل از جوشاندن زنجبیل میتواند به دلیل آنزیم شناخته شدن شیر را دلمه کند .