از این چای استفاده های متفاوتی می توان کرد از جمله : استفاده از آن در ماسک های زیبایی ، نوشیدنی های گرم و سرد و حتی در تهیه انواع دسر و کیک.
بیشترین استفاده از این پودر خوش رنگ در لاته ماچا است که در یک لیوان شیر گرم نیم یا یک گرم پودر ماچا را کاملا مخلوط کرده به صورتی که ته نشین نشود (توصیه می شود از همزن های مخصوص استفاده شود) در مرحله بعد کافیست شیرین کننده دلخواه را که می تواند عسل باشد اضافه کرده و از نوشیدن این معجون خوش رنگ و لطیف لذت ببرید.
چه زمان و چه مقدار چای ماچا مصرف کنیم ؟
هر فنجان چای ماچا 50 تا 70 میلی گرم کافئین دارد و مصرف متعادل کافئین برای بدن 400 میلی گرم می باشد پس با یک محاسبات ساده نتیجه میگیریم تا 5 فنجان چای ماچا در روز مجاز است .