دستور-پخت-کیک-ماچا-گراش

اگر به دنبال دستور پخت یک کیک  کافی شاپی و خوشمزه هستید ، تبریک میگم جای درستی اومدید .

پیش از هر چیز ، اگر نمیدونید ماچا چیه حتما به مقاله چای ماچا چیست سری بزنید و با این نوشیدنی بینظیر و خواص آن آشنا بشید ، اما به صورت خلاصه ماچا در واقع چای سبز آسیاب شده است که رنگ زمردی منحصر به فرد و همچنین عطر ، بو و شیرینی پنهانی دارد که با توجه به این ویژگی های گزینه مناسبی برای درست کردن کیک است به ویژه در مناسبت هایی مثل شب یلدا و یا حتی زمان هایی که به دنبال یک دسر خاص می‌گردید این کیک خانگی به شما پیشنهاد میشود .

در این مقاله هم سعی کردیم دستور پخت کیک فوق العاده خوشمزه ماچا را به ساده ترین روش گفته شده .

مواد لازم کیک ماچا

تخم مرغ          4عدد

روغن مایع       100گرم

شیر گرم          100گرم

آرد                200گرم

شکر              200گرم 

آب داغ           70گرم

بکینگ پودر     1قاشق غذاخوری

وانیل             نصف قاشق چایخوری

نمک              به مقدار لازم

پودر کاکائو       یک قاشق غذا خوری

پودر ماچا        یک قاشق غذا خوری پر

دستور پخت کیک ماچا

لازم به ذکر است طرز تهیه‌ی اغلب کیک‌ها یک دستور است که در این کیک خاص تنها پودر ماچا به آن اضافه شده که می‌توانید برای تهیه‌ی آن به سایت آی گراش مراجعه کنید ، برای تهیه‌ی این کیک ابتدا سفیده و زرده‌ی تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را با 100گرم شکر به خوبی هم میزنیم به صورتی که کاملا کش دار شود و پف کند .

کیک ماچا

مرحله اول

در مرحله‌ی اول  زرده ها را با 100گرم شکر و وانیل به خوبی هم میزنیم تا رنگ آن روشن شود و همزمان روغن ، آب و شیر را کم کم اضافه می‌کنیم .

مرحله دوم

آرد ، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده و الک می‌کنیم این کار به بافت کیک خیلی کمک می‌کند زیرا رطوبت هوا باعث می‌شود آرد به هم بچسبد که به صورت گلوله گلوله در‌می‌آید و با بقیه‌ی مواد ترکیب نمی‌شود حال هر قدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه .

مرحله سوم

در اینجا به مراحل پایانی نزدیک می‌شویم ، مواد به دست آمده را به زرده اضافه میکنیم و دور کند همزن ، به آرامی هم میزنیم .

حال مواد سفیده را به صورت دورانی و آرام به ترکیب به دست آمده اضافه می‌کنیم .

مرحله چهارم

در این  مرحله‌ یک قاشق غذاخوری سر پر از پودر ماچا را به مواد اضافه کرده و مخوط میکنیم .

مرحله پنجم

 قالب کیک را در فر گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه قرار می ‌دهیم. توجه داشته باشید که فر باید از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده باشد. قبل از خاموش کردن فر با خلال چوبی تست می ‌کنیم .

مرحله ششم

اگر به خلال دندان چیزی نچسبید یعنی کیک شما کاملا پخته شده و آماده است ، اجازه دهید از دما بیوفتد و بعد از قالب خارج کنید .

کیک ماچای شما آماده است نوش جان !

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *