چای ماسالا

ماسالا نوعی نوشیدنی تند و خوش عطر است و از سرزمین های هند و تایلند می آید ،که بواسطه‌ی ترکیب فوق العاده‌ی آن در سرتا سر جهان علاقه‌مندان خاص خود را پیدا کرده .

ترکیبات چای ماسالا

در رابطه با ترکیبات چای ماسالاباید این نکته را به خاطر داشت که متناسب به ذائقه و خاستگاه آن که از هند باشد یا تایلند ترکیبات آن کم یا زیاد می‌باشد ولی به طور سنتی تشکیل شده از : هل سبز ، بادیان ختایی ، دارچین ، رازیانه ، جوز هندی ، میخک ، وانیل ، عسل و چای سیاه یا شیر است . طعم تند آن به دلیل وجود هل سیاه .

5 خاصیت مهم چای ماسالا

5خاصیت چای ماسالا

وجود ترکیبات فوق العاده مفید در این چای سبب پیشگیری از سرماخوردگی و در صورت ابتلا سبب جلوگیری از سرفه‌های ناشی از سرماخوردگی می‌شود همچنین گلوی شما را از خلط پاک کند .

وجود چای سیاه و فلفل هر کدام به نوبه‌ی خود به کاهش وزن کمک می‌کنند ؛ فلفل سیاه با افزایش سوخت و ساز بدن و جلوگیری از تجمع چربی در یک نقطه از بدن به روند کاهش وزن کمک شایانی می‌کند .

شاید حتی این توصیه را شنیده باشید که پیش از غذا چای ننونشید تا اشتها به غذا از بین نرود ، از طرفی چای سیاه مقدار کالری دریافتی را کم می‌کند و چربی های تجمع یافته در شکم را کم می‌کند .

از آنجایی که ترکیبات چای ماسالا گرم است ، گزینه‌ی مناسبی برای درد دوران قاعدگی است . دارچین و زنجبیل دو ادویه‌ای که در این چای می‌تواند از نظر جسمی و روانی کمک کننده باشد .

وجود میخک و دارچین در چای ماسالا به ایجاد یک خط دفاعی در بدن سبب می‌شود و اجازه‌ی ورود عفونت و بیماری ها به بدن را نمی‌دهد . در نتیجه این چای سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود .

اگر دچار فشار خون پایین یا بالا هستید ، خوردن این نوشیدنی به تنظیم فشار خون منجر می‌شود .

عوارض مصرف بیش از حد چای ماسالا طبیعتا به ترکیبات آن بستگی دارد که به شرح زیر است :
هل: این دانه‌ی خوشبو که ما ایرانی ها علاقه‌ی وافری به آن داریم چای ماسالا را نیز معطر کرده اما در کنار خواص و عطر و طعم خاص خود مضراتی مانند : یبوست ، زخم معده و تشدید بیماری های قلبی است .
زنجبیل: این ادویه که به وفور هم در این نوشیدنی وجود دارد ، می‌تواند برای بیماران مبتلا به انعقاد خون هستند مشکل ساز باشد و تداخل دارویی ایجاد کند .
میخک: وجود این دانه در چای هندی می‌تواند برای افرادی که مشکلات دیابت و تنفسی دارد مشکل ساز شود . همچنین مشکلات عصبی را تشدید کند.
چای سیاه : مشکلات ناشی از کافئین موجود در چای سیاه از جمله بی خوابی ، عدم جذب آهن ، حالت تهوع های مکرر… می‌باشد.
فلفل سیاه : مصرف بیش از حد فلفل سبب سوزش سر معده و مری می‌شود و طبعا به افراد دچار زخم معده اکیدا توصیه نمی‌شود.
دارچین: دارچین سبب تشدید بیماری های کبدی و کلیوی می‌شود .

طرز تهیه چای ماسالا

ابتدا تمامی ادویه ها را در هاون خوب بکوبید و با آب ، چوب دارچین و شیر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و در این حین چای کیسه ای را به آن اضافه کنید تا دم بیاید .
البته شما می‌توانید زحمت خود را کم کرده و برای خرید چای ماسالا و یا حتی مشاهده قیمت چای ماسالا به فروشگاه اینترنتی آی گراش سر بزنید و در آنجا با ثبت سفارش ، خرید خود را در کمترین زمان تحویل بگیرید .

انواع این چای برمی‌گردد به مقدار ترکیبات آن ، بعضی افراد بسته به ذائقه خود آن را تند و یا گاهی شیرین می‌کنند حتی در چای ماسالا های آماده این تنوع رعایت شده که هرکس بسته به ذائقه خود می‌تواند میل کند .

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *